Totul a inceput in anul 1997, cand pensiunea Tempo si-a deschis portile sub forma unei pensiuni cu 8 camere si a unui mic restaurant cu circuit inchis. Odata cu trecerea anilor pensiunea si-a marit capacitatea la 11 camere din care 1 apartament, 4 camere cu pat matrimonial si 6 cu 2 paturi, acestea fiind constant modernizate si reamenajate pentru a asigura confortul maxim clientilor nostri.

In acelasi timp restaurantul si-a marit capacitatea ajungand sa inglobeze la ora actuala o noua sala cu specific ardelenesc denumita Laci Csarda, ce poate gazdui un numar de 300 de persoane, transformandu-se in locul ideal pentru nunti si bufete suedeze. Vechiul restaurant Tempo a fost complet renovat si s-a schimbat meniul, cuprinzand acum specialitati de pe intreg mapamondul. De-a lungul anilor personalul de la receptie si restaurant a trecut prin ample procese continue de specializare.

Atractia restaurantului Laci Csarda o reprezinta muzicantii de elita ai Targu Muresului, maestrii ai tambalului, vioarei si contrabasului.

Succesul pensiunii si al restaurantelor din Targu-Mures ne-a incurajat sa ne extindem intr-o locatie apropiata orasului, care sa ofere oaspetilor nostri si apropierea relaxanta a naturii: Ernei. Am construit aici in 2013 o noua pensiune Tempo, care va asteapta cu 11 camere moderne, single sau double, de 4*. Noul restaurant Laci Csarda din aceeasi locatie ofera preparate delicioase si o atmosfera placuta, fiind potrivit si pentru organizarea de mese festive, nunti, evenimente speciale.

VA ASTEPTAM CU DRAG SA NE TRECETI PRAGUL!