Minden 1997-ben kezdődött, amikor a Tempo panzió megnyílt a maga 8 szobájával és egy kis zárt rendszerű vendéglővel. Ahogy teltek az évek, a panzió 11 szobára növelte befogadóképességét, melyből 1 lakosztály, 4 franciaágyas szoba, illetve 6 két ágyas szoba. Ezeket folyamatosan modernizáljuk és újítjuk annak érdekében, hogy vendégeink számára a maximális komfortot nyújtsuk.

Ugyanakkor vendéglőnk befogadóképessége is megnőtt, és mára magába foglalja az erdélyi specifikummal rendelkező Laci Csárdát, mely 300 fő befogadására is alkalmas, így ideális helyszín lakodalmak vagy svédasztalos fogadások megtartásához. A régi Tempo vendéglőt teljesen felújítottuk és ma már új menüvel, a világ minden tájáról származó ételkülönlegességeket kínálva várjuk vendégeinket. Az évek során a recepción és az étteremben dolgozó kollégáink állandó, széleskörű szakképzéseken vettek részt.

A Laci Csárda fő attrakcióját Marosvásárhely legkiválóbb muzsikusai, a cimbalom, a hegedű és a nagybőgő mesterművészei jelentik.

A Marosvásárhelyi panzió és éttermek sikere bátorított bennünket arra, hogy egy olyan helyszínen is terjeszkedjünk, mely a városhoz közel van, ugyanakkor vendégeink számára a természet megnyugtató közelségét is biztosítani tudja: Nagyernyén. 2013-ban itt egy újabb Tempo panziót építettünk, amely tizenegy 4*-os modern, single vagy double szobával várja önöket. Az ugyanott található új Laci Csárda étterem ízletes ételeket és kellemes hangulatot biztosít, így alkalmas akár díszvacsorák, lakodalmak, különleges alkalmak szervezésére is.

LÉPJE ÁT KÜSZÖBÜNKET! VÁRJUK SZERETTEL!